dinsdag 18 augustus 2009

Een huisdier?


In het gezin van mijn oudste zus hebben ze in een heel korte tijd hun 2 huisdieren af moeten geven.
Hun hond Chakka hebben ze in moeten laten slapen omdat hij een open tumor had die niet te opereren viel en ook omdat hij de respectabele leeftijd van 13 jaar had bereikt ( zeer oud voor een Husky).


En hun poes Hummel hebben ze in moeten laten slapen ( 18 jaar) omdat zij steeds maar epileptische aanvallen kreeg en te veel achter elkaar.



Nu hebben ze nog 1 kater Boelie een zon van Hummel, maar deze is toch ook al op een leeftijd dat hij niet alte vaak meer speeld en meer slaapt dan iets onder neemt.

Tijd dus voor wat leven in de brouwerij en zodoende hebben ze vorige week een jong katje gekocht.

Een Main Coon ( half langhaar half kort haar).Een scheet van een beestje , Ozzy genaamd, vernoemd naar??? Je raad het al Ozzy Osbourn hahaha...

Het is een grijs kleurige tijger met Chinese ogen en stippeltjes op zijn buik.
Heel mooi getekend, 7 weken oud ( nu alweer 8), toen ze hem vorige week gingen halen.

En ik zeg altijd : Ik wil geen huisdieren meer!!! Ze beperken je in je gaan en staan...bla bla bla...

Maar als je zo'n jong katje ziet ben je meteen verkocht! Nee!!! ik schaf geen huisdier meer aan maar je zou hem bijna mee willen nemen zo'n lekker ding is het.




Nou ben ik even bij mijn zus wezen kijken en heb een kort filmpje gemaakt van Ozzy!



Vandaag ook maar even bij vrienden op de koffie geweest die normaal gesproken geen tijd hebben om zelf te komen......( altijd maar druk, druk, druk) dus nu moesten ze wel even tijd maken.

En vanmiddag ontzettend warm weer, ( klaag niet hoor...altijd beter dan regen!) dus dat wordt even met water brassen, wat tuinstoelen afdoen en daarna heerlijk genieten met een giga watermeloen in mijn luie stoel in de zon!

Ook even gerelaxt met een dvd van Jomanda: Geloof, Hoop en Liefde.....

* Liefde: Liefde is onvoorwaardelijk en is een goed gevoel, dat niet valt uit te leggen. Ieder mens ervaart het op zijn of haar eigen manier en vraagt zich daarbij ook voortdurend af wat liefde is.

* Angst: Het is dat gevoel van onzekerheid, het gevoel van nervositeit, het gevoel van niet lekker in je vel zitten op het moment, dat je geconfronteerd wordt met die vreselijke angstgevoelens.

* Incest: Welk kind oogt niet onschuldig, weet geen vertederende blikken aan anderen te ontlokken. Degene, die leed hebben aangedaan zijn ook kinderen geweest. Onder invloed van negativiteit zijn zij overstag gegaan. beide partijen zijn slachtoffer.

* Eigenwaarde: We gaan opzoek naar dat stukje blijheid, doen afstand van boosheid, irritatie en andere gevoelens, die onze balans tussen lichaam en geest verstoren. Herontdek uw zelfvertrouwen.

* Geloof, Hoop en Liefde: Uw geloof mag veranderen in een zeker weten, uw hoop in vertrouwen en de alles omvattende liefde mag u ontvangen zodat angsten en verdriet mogen worden omgezet in een innerlijke rust.

* De Wereld: Wij zijn allemaal op deze wereld en we kunnen meewerken aan vrede, als we leren te beginnen bij onszelf.

Zo! dit was even tot rust komen met prachtige beelden en heerlijke ( new age) muziek en met de stem van Jomanda die je begeleid in dit hele gebeuren.

Videoproductie Johan Vlemmix en muziek van Hans van Hemert.

Voor vandaag heb ik het wel weer gehad, vanavond als het wat afkoelt??? toch maar even mijn bed verschonen en de wasmachine aan zetten.....

En nog heerlijk genieten van een ijskoud Rosé biertje, lekker in mijn luie stoel in een opgefriste tuin( net even tuin gesproeid).

Greettzzzzz....***ElsePels***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten